Una dintre cele mai importante companii cu capital romanesc din domeniul sanatatii naturale cauta un investitor strategic care sa preia pachetul de active scos la vanzare

Pretul cerut: € 5,000,000 

OPORTUNITATE DE INVESTITII INTR-O AFACERE PROFITABILA IN ROMANIA

Companie integrata, specializata in obtinerea de produse exclusiv naturale, avand ca trasatura caracteristica faptul ca produce 80-85% din propriile materii prime active.

Compania noastra ofera intotdeauna produse naturale care corespund in totalitate normelor ecologice in vigoare.

Calitatea produselor noastre este demonstrata de largul segment de adresabilitate, fidelitatea clientilor si prezenta altora noi din ce in ce mai multi, calitate dovedita de-a lungul a 20 de ani de activitate continua.

Dovada calitatii materiilor prime proprii, conditiilor de fabricatie si analiza al produselor care circula pe piata -la nivelul cerintelor legislatiei nationale si internationale- o reprezinta faptul ca suntem posesori ai autorizatiei de fabricatie (eliberata de Agentia Nationala a Medicamentului) si certificatului de Management Integrat, eliberat de TÜV Germania.

O premiera nationala si printre primii pe plan international o reprezinta fabricarea unor produse si sub forma de monodoze –fara adaos de substante conservanta (ex. E-urile)

Toti acesti ani de activitate sustinuta si de cea mai buna calitate se regasesc intr-un portofoliu de aproximativ 400 de produse, majoritatea originale, obtinute prin tehnologii si brevete proprii.

Compania dispune de o serie de active valoroase precum terenuri, utilaje și clădiri. De asemenea, este o societate sănătoasă din punct de vedere financiar, care a reușit să înregistreze profit chiar și în perioadele de criză financiară. Numai  brevetele reprezintă o resursă extrem de importantă a companiei, având în vedere că un singur brevet valorează cel puțin 900.000 euro.

Investitorul care va prelua pachetul de active scos la vânzare va dobândi calitatea și drepturile legale asupra a încă 10 societăți comerciale în care este acționar și care au în patrimoniu sute de hectare, utilaje de producție, complexe de terapie naturală.

Infiintata in anul 1990

2013 – cifra de afaceri   7,000,000 EUR

profit de 38% din cifra de afaceri

Vezi Profilul Brokerului: Bursa Romana de Afaceri rbeX

Esti interesat de aceasta oportunitate de afaceri?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a intra in contact cu noi si a-ti oferi mai multe informatii.

Numele *

Adresa de email *

Telefon *

Mesaj

Sunt de acord ca datele mele de contact sa fie trimise brokerului de afaceri care a postat acest listing *

Vreau sa ma abonez la newsletter-ul ANBAR

Membrii ANBAR beneficiaza de listare gratuita a oportunitatilor de afaceri pe site-ul ANBAR. Afla mai multe detalii.

* campurile marcate sunt obligatorii.

sus