Producator roman de utilaj pentru industria de petrol si gaze cauta partener financiar pentru dezvoltarea afacerii

Partener financiar            In categoria: Industria de Petrol si Gaze             Data ultimei actualizari: 03.07.2014

Valoarea investitiei: € 25,000,000

Descrierea Oportunitatii

Compania romaneasca, cu o experienta vasta in comertul international cu echipament pentru industria de petrol si gaze (robineti, valve, sisteme BOP etc) a dezvoltat o facilitate de productie de ultima generatie pentru producerea de utilaj petrolier, in baza contractelor de export de care dispune.

In prezent, compania cauta un partener financiar, care sa finanteze productia destinata unui contract de export de utilaje si echipament petrolier & gaze, de peste 70 milioane Euro.

Aceasta reprezinta o excelenta oportunitate de afaceri pentru un fond de investitii interesat sa finanteze o afacere stabila, cu contracte in derulare si potential mare de crestere in special la export.

Compania detine deja toate certificarile de la American Petroleum Institute.

Productia si implicit exportul se realizeaza pe masura capitalului de lucru existent, dar ritmul poate fi mult crescut in cazul in care dispune de capital de lucru suplimentar.

Departamentul de proiectare al companiei si experienta vasta a colectivului, ofera acesteia avantajul de a putea executa proiecte la cheie in domeniul petrol si gaze. Locatia este excelenta, accesul si facilitatile  – cale ferata, platforma industriala, utilitatile existente, asigurand potential mare de dezvoltare.

Vezi Profilul Brokerului: Bursa Romana de Afaceri rbeX

 

Esti interesat de aceasta oportunitate de afaceri?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a intra in contact cu noi si a-ti oferi mai multe informatii.

Numele *

Adresa de email *

Telefon *

Mesaj

Sunt de acord ca datele mele de contact sa fie trimise brokerului de afaceri care a postat acest listing *

Vreau sa ma abonez la newsletter-ul ANBAR

Membrii ANBAR beneficiaza de listare gratuita a oportunitatilor de afaceri pe site-ul ANBAR. Afla mai multe detalii.

* campurile marcate sunt obligatorii.