Producator Asiatic de componente auto injectate din plastic cauta partener roman de afaceri pentru dezvoltarea in parteneriat a unei capacitati de productie in Romania

Cumparare Afacere        In categoria: Industria Auto         Data ultimei actualizari: 03.07.2014

Pretul oferit: € 1,000,000 − 2,000,000

Descrierea Oportunitatii

Profilul perfect al companiei romanesti (solicitat de investitorul strain), este de producator de piese si componente de plastic realizate prin injectie, inclusiv dar nu obligatoriu pentru industria auto, care sa aiba o cifra de afaceri de minim 1 milion euro si maxim 5 milioane euro, profitabila si cu un portofoliu de clienti existenti.

Hale de productie disponibile pentru extinderea productiei, sau capacitati de productie ne-utilizate in totalitate, reprezinta un avantaj competitiv ce este apreciat de investitorul strain.

Se are in vedere ca partenerul strain, doreste sa dezvolte capacitatile de productie existente, prin aport de tehnologie, capital de lucru si comenzi proprii destinate exportului. Se estimeaza ca volumul anual al comenzilor suplimentare pe care compania straina le va aduce in Romania este de aproximativ 2 milioane euro (export). Peste acest volum de export, noua companie (joint-venture) poate dezvolta comenzile cu clientii existenti dar isi poate extinde gama de produse odata ce noua tehnologie va fi implementata in parteneriat cu firma romaneasca.

Parteneriatul dintre firma romaneasca si cea straina, poate incepe printr-o cooperare in productie si poate lua forma unei noi societati mixte, sau chiar achizitia companiei romanesti partial sau total.

Companiile romanesti interesate, sunt rugate sa ne transmita prezentarea detaliata.

Vezi Profilul Brokerului: Bursa Romana de Afaceri rbeX

 

Esti interesat de aceasta oportunitate de afaceri?

Te rugam sa completezi formularul de mai jos pentru a intra in contact cu noi si a-ti oferi mai multe informatii.

Numele *

Adresa de email *

Telefon *

Mesaj

Sunt de acord ca datele mele de contact sa fie trimise brokerului de afaceri care a postat acest listing *

Vreau sa ma abonez la newsletter-ul ANBAR

Membrii ANBAR beneficiaza de listare gratuita a oportunitatilor de afaceri pe site-ul ANBAR. Afla mai multe detalii.

* campurile marcate sunt obligatorii.

 

sus