Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania (ANBAR)  este o organizatie care reuneste profesionistii implicati in domeniul intermedierilor de afaceri din Romania. Acestia sunt denumiti si brokeri de afaceri.

anbar asociatia nationala a brokerilor de afaceri
Ce oferim:

» Cursuri & certificari

» Networking

» Mentorship & Coaching

» Acces la oportunitati de afaceri internationale si fonduri de investitii

» Oportunitatea de a-ti promova propunerile de afaceri la nivel international

» Acces la incubator de afaceri conectat la retele internationale

VEZI TOATE SERVICIILE ANBAR

 

Etica & Profesionalism in Intermedierea de Afaceri

»  Scopul nostru este ca prin parteneriatele internationale pe care le avem cu companii si cu organizatii similare de brokeri de afaceri din strainatate si, bazat pe pregatirea si profesionalismul membrilor ANBAR, sa crestem volumul de afaceri al membrilor nostri si al clientilor acestora printr-o mai buna conectare a acestora la mediul de afaceri international.

» Suntem de asemenea preocupati sa creem in Romania un cadru organizat, etic de desfasurare a profesiei de broker / intermediar de afaceri / si de a deveni reprezentativi la nivel national si international.

» Garantam profesionalismul membrilor nostri prin:  perspectiva cursurilor de pregatire si a certificarilor pe care le oferim, precum si a Codului etic si Standardelor de lucru pe care Asociatia Nationala a Brokerilor de Afaceri din Romania (ANBAR)  le-a implementat la nivelul membrilor sai.

 » Echipa ANBAR

» Codul de etica al Brokerilor de Afaceri ANBAR    

 

 [button  size=”large” src=”http://www.anbar.ro/de-ce-sa-devii-membru-anbar/”] VEZI AVANTAJELE MEMBRILOR[/button]
 [button  size=”large” src=”http://www.anbar.ro/membership/optiuni-pachete-membership-anbar/”] VREAU SA DEVIN MEMBRU ANBAR[/button]
sus